Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Düğün Dönüşü Kanlı Pusu: 3 Ölü
16 Kasım 2009, 22:51

Düğün Dönüşü Kanlı Pusu: 3 Ölü

Katıldıkları Düğünün Ardından Evlerine Dönmek İçin Otomobillerine Binen 3 Kişiye Başka Bir Otomobilden Ateş Açıldı.

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde katıldıkları düğünün ardından evlerine dönmek için otomobillerine binen 3 kişiye başka bir otomobilden ateş açıldı. Saldırıda, kurşunların isabet ettiği otomobildeki 2 kişi ile yoldan geçen yaşlı bir kadın öldü, 1 kişi de yaralandı.

Çaylı Beldesi Kızılcıavlu Köyü'ndeki bir polis memurunun düğününe katılan Hüseyin Bağlama, Özkan Yeşil ve Ali Keskin gönülerince eğlendi. Üç arkadaş, saat 20.30 sıralarında evlerine gitmek için düğünden ayrıldı. Grup, geldikleri Özkan Yeşil yönetimindeki 35 Z 5877 plakalı otomobile bindikleri sırasında plakası henüz belirlenemeyen bir otomobilden ateş açıldı. Silahlardan çıkan kurşunların isabet ettiği Hüseyin Bağlama ve Özkan Yeşil olay yerinde öldü, bu sırada yoldan geçmekte olan 75 yaşındaki Emine Şeker ile Ali Keskin ise ağır yaralandı. Silah sesleri üzerine düğün alanından olay yerine gelen davetliler, yerde kanlar içerisinde yatanları görünce jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralı Ali Keskin ile birlikte Emine ŞekerÖdemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenen Emine Şeker tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Ali Keskin ise yapılan ilk müdahalenin ardından Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Soruşturma başlatan jandarma ekipleri, otomobille kayıplara karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Ödemiş'in yanı sıra Beydağ, Kiraz ve Kaymakçı jandarma ekipleri yollarda kimlik sorgulaması yapmaya başladı.

 
haberler

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
reklam

Diğer Haberler

MEHMET ÇARLIK MEHMET ÇARLIK
YOL...
SELÇUK ÇETİN SELÇUK ÇETİN
Yaşamak
İBRAHİM VOLKAN İBRAHİM VOLKAN
Sessizlik Çok Şey Biriktirir
EMRE BURGUCU EMRE BURGUCU
Bir Hayalcinin Rüya Rehberi Volume.2 - İstediğin Rüyayı Görme Sanatı
HÜLYA A.ERTÜRK HÜLYA A.ERTÜRK
DOĞRU ZANNEDİLEN YANLIŞ KAVRAMLAR
Yzr Akın AKINCI Yzr Akın AKINCI
Neredesin EY SEVDİĞİM...
BİLAL ÖZALTIN BİLAL ÖZALTIN
ARTIK YETER
FATİH EREN FATİH EREN
ÖMER LÜTFİ METE
TOLGA KAYASU TOLGA KAYASU
Türkiye'nin en genç yazarı konusu
EMRE TAŞÇI EMRE TAŞÇI
24 MİLYON EL KAOSA KALKTI !!!
EZGİ GİZEM G. EZGİ GİZEM G.
FIRAT H. SOYBENER VE ESHOT
SEMA KAÇIM SEMA KAÇIM
hey uzaylılarda türkçemizi seviyormuş...
EDİTÖR EDİTÖR
Haber Editörü olmak isteyenler
EBUBEKİR SELÇUK EBUBEKİR SELÇUK
YORUM FARKI

SİTE ANKET

Futboldaki şike iddiaları en çok neyi etkiliyor?