Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İnternet Güvenliği İzmir'de Masaya Yatırılacak
02 Haziran 2010, 18:24

İnternet Güvenliği İzmir'de Masaya Yatırılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bilişim Derneği İşbirliğiyle Düzenlenen İzmir Uluslararası Bilişim Hukuku Kurultayı (Ubhk), 9 Haziran 2010'da Başlayacak. Üç Gün Süreyle İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda Devam Edecek Kurultayda, İnternet Güvenliği ve Bilişim Suçlarıyla Mücadele Başta Olmak Üzere Birçok Konu Ele Alınacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bilişim Derneği işbirliğiyle düzenlenen İzmir Uluslararası Bilişim Hukuku Kurultayı (UBHK), 9 Haziran 2010'da başlayacak.

 

Üç gün süreyle İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda devam edecek kurultayda, internet güvenliği ve bilişim suçlarıyla mücadele başta olmak üzere birçok konu ele alınacak. Kurultay kapsamında düzenlenecek seminer, çalıştay ve panellerde güvenli internet, internette kişilik haklarının korunması, koruma tedbirleri ve dijital deliller gibi konular, uzmanlar tarafından tartışılacak. Kurultaya FBI Özel Ajanı Keith Mularski, Sibersuç Sözleşmesi'ni hazırlayan Avrupa Konseyi'nden Prof. Dr. Henrik Kaspersen, Microsoft yetkilileri ve alanında ünlü birçok uzman katılacak. 

Türkiye'nin bilişimle kalkınması yolunda hukuki düzenlemelerin ve hukuk uygulamasının öneminin giderek arttığı günümüzde, hızla gelişen bilişim sektörü de birçok soruyu beraberinde getiriyor. UBHK, bu sorulara ışık tutması ve sektörü bir araya getirmesi açısından büyük önem taşıyor. İZFAŞ'ın organizatörlüğünde Yargıtay, Adalet Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı, Devlet Planlama Teşkilatı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Türkiye Adalet Akademisi, Türkiye Barolar Birliği, Türkiye Noterler Birliği, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Ege, Dokuz Eylül, İzmir Ekonomi, Yaşar ve Gediz üniversiteleri, İzmir Barosu, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve UNİBEL A.Ş.'nin destekleriyle düzenlenen kurultayda, gerek uluslararası gerekse Türkiye'de bilişim ve hukuk alanında karşılaşılan problemler üzerinde durulacak. Kurultay süresince yedi panel, bir forum, sekiz çalıştay ve 16 seminer yapılacak, 30'dan fazla akademik bildiri sunulacak. Bilişim hukuku alanında bugüne kadar çalışma yapan birçok akademisyen, hukukçu ve teknik uzman, panelist ve çalıştay katılımcısı olarak UBHK'de yer alacak. Avrupa ve ABD'den alanında ün yapmış 10'un üzerinde hukukçu ve teknik uzman da panelist olarak katılacak. 

UBHK'nın hedef kitlesini hâkimler, savcılar, avukatlar, noterler, hukuk ve bilişim alanında çalışan, eğitim veren, araştırma yapan akademisyenlerle bilişim güvenliği uzmanları, adli bilişim uzmanları, güvenlik alanında yazılım üreten bilgisayar mühendisleri ve sistem analistleri oluşturuyor. Yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olan kurultayı, Adalet Akademisi'nden yaklaşık 300 stajyer hâkim ve savcının da katılımıyla 3 bine yakın profesyonel katılımcı ve dinleyicinin takip etmesi bekleniyor.

 

 

 

 

 

sondakika

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
reklam

Diğer Haberler

MEHMET ÇARLIK MEHMET ÇARLIK
YOL...
SELÇUK ÇETİN SELÇUK ÇETİN
Yaşamak
İBRAHİM VOLKAN İBRAHİM VOLKAN
Sessizlik Çok Şey Biriktirir
EMRE BURGUCU EMRE BURGUCU
Bir Hayalcinin Rüya Rehberi Volume.2 - İstediğin Rüyayı Görme Sanatı
HÜLYA A.ERTÜRK HÜLYA A.ERTÜRK
DOĞRU ZANNEDİLEN YANLIŞ KAVRAMLAR
Yzr Akın AKINCI Yzr Akın AKINCI
Neredesin EY SEVDİĞİM...
BİLAL ÖZALTIN BİLAL ÖZALTIN
ARTIK YETER
FATİH EREN FATİH EREN
ÖMER LÜTFİ METE
TOLGA KAYASU TOLGA KAYASU
Türkiye'nin en genç yazarı konusu
EMRE TAŞÇI EMRE TAŞÇI
24 MİLYON EL KAOSA KALKTI !!!
EZGİ GİZEM G. EZGİ GİZEM G.
FIRAT H. SOYBENER VE ESHOT
SEMA KAÇIM SEMA KAÇIM
hey uzaylılarda türkçemizi seviyormuş...
EDİTÖR EDİTÖR
Haber Editörü olmak isteyenler
EBUBEKİR SELÇUK EBUBEKİR SELÇUK
YORUM FARKI

SİTE ANKET

Futboldaki şike iddiaları en çok neyi etkiliyor?